Benvinguts.

Hola pedalaires infernals!, aquí teniu un lloc on podeu dir-hi la vostra, sempre i quan no ús enrotlleu massa!!!, com jo!!!, recordeu que això es un club ciclista i no un gabinet psicològic... Podeu enviar fotos, queixes i més fotos amb paietes desenfadades i amb poca roba, més aviat, amb més poca roba que desenfadades!.



També podreu estar informats de les sortides que es faran o s’hauran fet, intentarem penjar tracks, tricks i trucks per poder fer vosaltres mateixos les rutes més boniques mai imaginades.



Recordeu que podeu fer-vos la llicencia a traves del Club, i no se que més dir!!!.



Ah!, si!, a pedalar s’ha dit!!!!.



El Club















dissabte, 15 de maig del 2010

Cap a Montserrat falta gent!!!.



Hola pedalaries absents!!!.
Rosa d’abril morena de la serra...Aquest dissabte pròxim dia 22 anem a Montserrat a expirar els nostres pecats i veure la nostra Mare de Déu, i ja que hi som!, posarem algun siri per que la tornada a terres vilosellenques sigui rapida i sense dolor...
Per si algú s’anima a venir, que no ho crec!, i no disposa de muntura carreteristica, no hi ha problema!, no hi ha excusa!, hi ha bici de rènting!.
I si passeu de tot això, que això si que ho crec!, i no voleu venir, ús tindrem presents en les nostres pregaries montserratines.
Salut!.

PD: 208 quilometres i algun centímetre de desnivell.

4 comentaris:

  1. sere breve….
    borges 7’15 mati surto…
    ” com no en btt…” floresta…san bonifassi ,l’albi,
    el vilosell,”secret”vallclara..,
    biern, vilanova de prades, fontetes…dreta, gr..? fins a ulldemolins,ermites, “de loreto”parc natural del montsant
    oooooooooooooooooohhh!!!!!! pujada”seriosa” jajaja…. constant fins albarca gr fins prades…vituallament liquid i solid…cami de cabrers, es pot tornar per el “cami de rosinyol”
    pero “cabrers” sona a mes fort….,vilanova de prades, camping,trialera les antenes ufff!!!!arf!!! compte….vilosell,parada tecnica
    l’albi…fondo les figueres…borges…Caramba!!!
    les 2’45” l’hora de dinar….
    he tingut una pana,apunt de perdre tots els pinyons…sort que i he sigut a temps apretar i a tornari
    dades….
    102 km
    15’5 km/h
    6’30” de pedals
    5380 kcal
    i valtros com a anat??
    aurem d’anar a enterro…?
    espero que no…

    ResponElimina
  2. Pep ens faras aburrir la bicicleta. Jo ja tinc la llista de pecats preparada per expirar, que ja sabeu que m'agrada mes pecar, que pedalar, peró un cop l'any s'ha de ser bo.
    Per cert, ja he quedat amb la padrina, que no aparegui fins passat Vimbodí, a veure si em fot cas, es que es una dona que sempre fot el que li dona la gana. Quants serem? el trio de l'any passat o s'apunta algu més?

    ResponElimina
  3. Jordi!, diguem-li a la padrina que tinc una bici de sobres, que no cal que pugi al damunt teu.
    He enviat un email,per donar a conèixer la diada montserratina, a veure si algun pecador s’apunta!.

    ResponElimina
  4. pecadors ni ha molts pero
    ningu s'apunta a porgar ni fer penitencia ...tret de jo esclar que mi apuntaria tot i que no tinc cap pecat per expiar....pero motius de força major hem fan quedar al terra entre ells que l'endema tinc una cursa a la Seu d'Urgell i a les 5 toquen diana....salut i ja ho explicareu...per cert que per aqui borges i puig-gros i van en btt i igual mi apunto uns fan 137 km i els altres 102+- vinga força als pedals i a dinar al vilosell
    "hem sap greu de debo!!!!"

    ResponElimina

los nostres colors

los nostres colors


on collons som?