Benvinguts.

Hola pedalaires infernals!, aquí teniu un lloc on podeu dir-hi la vostra, sempre i quan no ús enrotlleu massa!!!, com jo!!!, recordeu que això es un club ciclista i no un gabinet psicològic... Podeu enviar fotos, queixes i més fotos amb paietes desenfadades i amb poca roba, més aviat, amb més poca roba que desenfadades!.



També podreu estar informats de les sortides que es faran o s’hauran fet, intentarem penjar tracks, tricks i trucks per poder fer vosaltres mateixos les rutes més boniques mai imaginades.



Recordeu que podeu fer-vos la llicencia a traves del Club, i no se que més dir!!!.



Ah!, si!, a pedalar s’ha dit!!!!.



El Club















dijous, 29 d’abril del 2010

Racons...



Gran èxit de participació i excel•lent organització, i dintre de la participació, dos dels nostres corredors van participar per primera vegada amb el nom i els colors del C.C El Vilosell en una marxa ciclo esportiva puntuable per al calendari català de llarga distancia.
Això vol dir que confiem en seguir fen historia per al ciclisme vilosellenc i que no sigui l’ultima pagina escrita, que de segur que no ho serà ja que un altre corredor te una fita important aquest mes de juny com es la Quebrantahuesos 2010, ànims!.
Sense desmereixé les llargues cavalcades que es fot el nostre mestre bttaire de Borges, aquets si que porta els nostres colors aquí i fora l’estranger, quins collons!!!!.
Seguiu pedalant malparits!!!.

los nostres colors

los nostres colors


on collons som?