Benvinguts.

Hola pedalaires infernals!, aquí teniu un lloc on podeu dir-hi la vostra, sempre i quan no ús enrotlleu massa!!!, com jo!!!, recordeu que això es un club ciclista i no un gabinet psicològic... Podeu enviar fotos, queixes i més fotos amb paietes desenfadades i amb poca roba, més aviat, amb més poca roba que desenfadades!.



També podreu estar informats de les sortides que es faran o s’hauran fet, intentarem penjar tracks, tricks i trucks per poder fer vosaltres mateixos les rutes més boniques mai imaginades.



Recordeu que podeu fer-vos la llicencia a traves del Club, i no se que més dir!!!.



Ah!, si!, a pedalar s’ha dit!!!!.



El Club















dimecres, 9 de juny del 2010

L’operació Delta esta en marxa!!!.

Nois pedaladors del dimoni! ,el dia 10 de Juliol i després dels pertinents carajillets em posat data per l’anada al delta del Ebre amb maquina de rodes grosses o btt, com vulgueu!.
La ruta s’està estudiant pels estudiosos del gps i aviat,espero!, tindrem noticies d’ells per saber quina ruta hi ha i quants quilòmetres surten, els metres de desnivell acumulats i si hi ha final feliç o que!.
La tornada es faria en tot cas amb bus, o sigui que com més aviat sabem la gent que hi ha, família inclosa!, i tot això, més aviat podrem llogar el cotxe gros o anomenat autobús.
Sigueu tant rapits com sempre en contestar i tindreu un regal a final de temporada gracies a la col•laboració de cal Xicu

Au !.

los nostres colors

los nostres colors


on collons som?