Benvinguts.

Hola pedalaires infernals!, aquí teniu un lloc on podeu dir-hi la vostra, sempre i quan no ús enrotlleu massa!!!, com jo!!!, recordeu que això es un club ciclista i no un gabinet psicològic... Podeu enviar fotos, queixes i més fotos amb paietes desenfadades i amb poca roba, més aviat, amb més poca roba que desenfadades!.



També podreu estar informats de les sortides que es faran o s’hauran fet, intentarem penjar tracks, tricks i trucks per poder fer vosaltres mateixos les rutes més boniques mai imaginades.



Recordeu que podeu fer-vos la llicencia a traves del Club, i no se que més dir!!!.



Ah!, si!, a pedalar s’ha dit!!!!.



El Club















dijous, 2 de setembre del 2010

I Pedalada Vilosellenca, tot un èxit de participació!!!



A les 10 del matí amb un dia fresc i un cel ennuvolat es posava en marxa el gran pilot de la primera marxa biciclo-infantil organitzada pel club i que constava d’un circuit de quasi 4 quilometres pels voltants del nostre poble, amb sortida de la plaça de Sant Sebastià i arribada a les piscines on es va poder refer les forces amb una mica de esmorzar, al final sorteig de material ciclistic donat per Cicles Pelegrí de Torregrossa.
Des de el club volem agrair la participació de tots i que com no podia ser d’una altra manera petits i no tant petits es van esforçar perquè tot anés rodat...Gràcies!!!!.
L’any vinent esperem repetir l’experiència.
Salut i pedals.

los nostres colors

los nostres colors


on collons som?