Benvinguts.

Hola pedalaires infernals!, aquí teniu un lloc on podeu dir-hi la vostra, sempre i quan no ús enrotlleu massa!!!, com jo!!!, recordeu que això es un club ciclista i no un gabinet psicològic... Podeu enviar fotos, queixes i més fotos amb paietes desenfadades i amb poca roba, més aviat, amb més poca roba que desenfadades!.



També podreu estar informats de les sortides que es faran o s’hauran fet, intentarem penjar tracks, tricks i trucks per poder fer vosaltres mateixos les rutes més boniques mai imaginades.



Recordeu que podeu fer-vos la llicencia a traves del Club, i no se que més dir!!!.



Ah!, si!, a pedalar s’ha dit!!!!.



El Club















dilluns, 29 d’agost del 2011

Esdeveniments varis.


Hola pedalaires tots!!!!.

Desprès de acabar la festa major amb la celebració dels diferents actes organitzats pel club amb èxit de participació tant en la caminada com en la pedalada, va tocar organitzar la sortida anual del club, la idea de passejar-nos per terres ebrenques i pujada al Mont Caro va queda aplaçada fins al Octubre.

Esperem tenir-ho tot lligat per aquell dia.

Això si!, la casa ens cau a sobre i varem tenir que fer una sortida pel Solsonès, sortida des de Solsona per transcorre per carreteres on va passar el Tour de France 2009, Alt de Serra Seca, que per ser de 2a categoria et cagues!!!, Cambrils, direcció cap a Port del Compte, pel mig Coll de Jou, boniques vistes de la comarca, Sant Llorenç de Morunys, Llosa del cavall i cap a Solsona,on la piscina municipal ens va deixar nous, i un dinar decent va apagar la gana.

Total 104 quilòmetres i uns 2.200 de desnivell, una sortida bonica de fer.


los nostres colors

los nostres colors


on collons som?