Benvinguts.

Hola pedalaires infernals!, aquí teniu un lloc on podeu dir-hi la vostra, sempre i quan no ús enrotlleu massa!!!, com jo!!!, recordeu que això es un club ciclista i no un gabinet psicològic... Podeu enviar fotos, queixes i més fotos amb paietes desenfadades i amb poca roba, més aviat, amb més poca roba que desenfadades!.



També podreu estar informats de les sortides que es faran o s’hauran fet, intentarem penjar tracks, tricks i trucks per poder fer vosaltres mateixos les rutes més boniques mai imaginades.



Recordeu que podeu fer-vos la llicencia a traves del Club, i no se que més dir!!!.



Ah!, si!, a pedalar s’ha dit!!!!.



El Club















dijous, 24 de juny del 2010

L’operació Delta ja te dia i hora...

El dia de la posada en marxa d’una excentricitat més per part nostra ja te dia i hora.
Si nois sonats del dimoni!, el dia 10 de Juliol tant bon punt ens hi veiem enfilarem cap al extrem sud de la nostra Catalunya, el delta del Ebre ens espera!!!.
!60 i tants quilometres i uns 2.600 metres positius son la barrera per assolir l’objectiu final, que no es altra que la d’arribar a terres ebrenques, la única pega que hi havia era la de tornar cap a casa en algun medi de locomoció que no fos pedalant, i vet aquí que per art de màgia... encara creieu en la màgia?, ai passerells!!!, doncs el nostre estimat toiet ens a trobat un medi de transport adaptat a les nostres necessitats, premi pel toiet!, raó a cal Xicu!.
Seguirem informant!.

los nostres colors

los nostres colors


on collons som?