Benvinguts.

Hola pedalaires infernals!, aquí teniu un lloc on podeu dir-hi la vostra, sempre i quan no ús enrotlleu massa!!!, com jo!!!, recordeu que això es un club ciclista i no un gabinet psicològic... Podeu enviar fotos, queixes i més fotos amb paietes desenfadades i amb poca roba, més aviat, amb més poca roba que desenfadades!.



També podreu estar informats de les sortides que es faran o s’hauran fet, intentarem penjar tracks, tricks i trucks per poder fer vosaltres mateixos les rutes més boniques mai imaginades.



Recordeu que podeu fer-vos la llicencia a traves del Club, i no se que més dir!!!.



Ah!, si!, a pedalar s’ha dit!!!!.



El Club















divendres, 12 d’agost del 2011

Activitats del club per la Festa Major 2011.


Per complementar els actes de festa major,el nostre club organitza dues activitats esportives.
La primera el dilluns 15,sera una caminada nocturna i popular, el recorregut es facil d'asolir amb sortida de la Plaça de Sant Sebastiá i arribada a Sant Miquel de la Tosca on els qui ho vulguin podran sopar, a carrec de ell mateix!, a la llum de la lluna i d'algun focus halogen.
Hi haura cotxe escombra a Sant Miquel, els que no en tinguin prou podran arribar a casa a peu.
La seguent el divendres 19, Segona pedalada popular per petits i grans, recorregut encara per definir peró que sera facil per que tots arribem sans i estalvis a la piscina on un esmorzar posara fi a la pedalada.

--
el Club

los nostres colors

los nostres colors


on collons som?