Benvinguts.

Hola pedalaires infernals!, aquí teniu un lloc on podeu dir-hi la vostra, sempre i quan no ús enrotlleu massa!!!, com jo!!!, recordeu que això es un club ciclista i no un gabinet psicològic... Podeu enviar fotos, queixes i més fotos amb paietes desenfadades i amb poca roba, més aviat, amb més poca roba que desenfadades!.



També podreu estar informats de les sortides que es faran o s’hauran fet, intentarem penjar tracks, tricks i trucks per poder fer vosaltres mateixos les rutes més boniques mai imaginades.



Recordeu que podeu fer-vos la llicencia a traves del Club, i no se que més dir!!!.



Ah!, si!, a pedalar s’ha dit!!!!.



El Club















dissabte, 25 de setembre del 2010

El C.C El Vilosell a la meca del ciclisme asfaltat.



Si per un creient anar a missa a Roma, Lourdes o Terra Santa es fer missa champions league, per un ciclista pujar algun port mític del Tour de França es una d’aquelles coses que un corredoret asfàltic ha de fer una vegada a la seva vida, i es això el que varem fer, pujar algun coll del Tour de France.
La ruta circular tenia sortida a la Mongie i final al mateix lloc, sinó no seria circular... 160 quilometres amb el col du Bidalet un altre col que no recordo el col d’Aspin i el rei dels Pirineus, el col du Tourmalet i a més a més 3600 metres de desnivell per endavant.
Ruta bastant tranquil•la en quant a tràfic es refereix, circulant per vies verdes i carreteres secundaries passant entre prats verds, boscos i noies despullades animant i saltant al nostre pas,i tot a càmera lenta!, tot el que un cicloturista pot desitjar!.
Primera ascensió al Tourmalet i baixada ultra rapida i gelada pràcticament fins a Lourdes, la Bernadet no hi es, no hi ha miracle!, seguim cap a Bagneres de Bigorre, al mig, el col du Bidalet, una mariconada!!, seguim i arribem a Bagneres, cafè ole i croasant, primer dubte de la ruta, preguntem als aborígens i creem una disputa entre ells a l’hora de agafar una ruta o un altre, això em va fer gracia!!!.
Decidim deixar-los discutint i emprenem la marxa en direcció Arreau, per sort o per desgracia errem la ruta i fem cap a Sainte Marie de Campan, ens em deixat 20 quilometres i el col del nom que no recordo, agafem direcció a Espidalet per pujar l’altre col del dia, l’Aspin 12 quilometres dels quals els últims 5 no baixen del 9 %, arribem a dalt i vista panoràmica del Aneto, Posets i els altres pics del voltant,ohhh!, quina imatge!!!.
Baixem cagant llet fins a Sainte Marie de Campan vigilant amb les vaques que creuen sense mirar, iniciem l’ascensió al col du Tourmalet , ens esperen 18 quilometres fins al cel ciclistic!!!!.
Desnivells sostinguts del 9% i 10 %, puntes del 12 % i 13 % i a la meitat 1 quilòmetre al 7’5 %, sembla baixada!!!, puc dir que es molt dur!!!, porto el 39/26 i posaria el 39/898754 però no hi ha més ferro!!!, fa calor!!!. Som a dalt!!!!, Encara em mullo només de pensar-hi!!!, espectacular!!!, em tocat el cel...
El Tourmalet es una mariconada!!!!, això es el que diria el iaio Balanya.

los nostres colors

los nostres colors


on collons som?